Giro Jackson Mips kaciga

Nije na stanju
Samo %1 je preostalo
Šifra artikla
7118894

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 30 €.

Moderni profil Jackson kacige koristi novi Passive Aggressive Venting sistem, inspirisan aerodinamikom i protokom vazduha preko vrhunskih automobila.Diskretan i snažan sistem The discreet yet powerful system effectively manages airflow and temperature while in-motion riding, hiking or standing static. The overall look is finished with a slight brim and subtle lines for Seamless Compatibility with Giro goggles. The Jackson Mips® technology, an ultra-lightweight construction and the dialed In Form 2 Fit system allows you to confidently focus on the terrain ahead. Leave no line untracked in the new ultimate freeride helmet.

Konstrukcija

IN-MOLD

VENTILACIJA

PASSIVE AGGRESSIVE ventilacioni sistem – diskretni spoljni ventilacioni otvori i unutrašnji kanali su iskombinovani da stvore otimalni protok vazduha i regulacija temperature. Auto ventilacija kontroliše protok vazduha i temperaturu u pokretu pri skijanju, sporijem kretanju i stajanju.

FIT SISTEM        

IN FORM™ 2 FIT SYSTEM – Manja težina i niži profil, nego kod osnovnog modela, uz još jednostavniji sistem za podešavanje fit-a čak i sa rukavicama.

ON-THE-FLY vertikalno podešavanja – omogućava kombinaciju različitih ski naočara i oblika glava uz fino podešavanje razmaka između ski naočara i kacige.

Težina: 400G (veličina M)

INTEGRATED MIPS® BRAIN PROTECTIO SYSTEM

Sve Giro kacige su dizajnirane da smanje energiju udara što više je to moguće  pridržavajući se i prevazilazeći stroge standarde za bezbednost. Cilj Giro kaciga sa MIPS® sistemom je da redukuje rotacione sile uz dodatno poboljšanje fit-a i udobnosti kombinujući Mips sistem sa podesivim fit sistemom. Giro veruje da kacige koje su opremljene ovom tehnologijom mogu redukovati jačinu rotacione sile koja može biti preneta na mozak skijaša pri oderđenim udarima.

HARD SHELL konstrukcija

Daje proizvode odlične konstrukcije po povoljnim cenama. Snažan spoljašnji omotač je izliven i postavljen na EPS lajner od penastog materijala

IN FORM 2 FIT SYSTEM

In form 2 fit sistem je lakši i nižeg profila nego kod izvornog modela sa točkićem za podešavanje koji se može koristiti i sa rukavicama. Poboljšani fit sistem omogućava do 6 cm povećavanja i bolju stabilnost. 

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit, praktičnost i udobnost.

STACK VENT™ tehnologija

Je tehnologija razvijena na osnovu istraživanja koje je potvrdilo da većina toplog vazduha koje dovodi do magljenja ski naočara dolazi iz centralnog gornjeg ventilacionog otvora ski naočara. Dovođenje u ravan STACK VENT otvora na kacigama i gornjeg ventilacionog otvora na ski naočarama pomaže rešavanju ovog problema

Više informacija
BojaCrvena
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavabs plastika
SezonaProljeće - Ljeto
BrendGiro
NamjenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Nakon što potvrdite kupovinu, Vaša porudžbina ulazi u fazu obrade, tokom koje se utvrđuje da li je poručena roba dostupna. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.
Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 30 €, isporuka je besplatna.

Cijena isporuke za pošiljke čija je vrijednost ispod 30 € iznose 3 €.