Giro Ratio kaciga

Nije na stanju
Samo %1 je preostalo
Šifra artikla
7146098

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 30 €.

Od IN FORM™ fit sistema koja vam omogućava da prilagodite fit svojim potrebama do podesive ventilacije koja dozvoljava protok vazduha kada vam je potreban, THE RATIO™ kaciga omogućava da fino podesite sve detalje koji su vam neophodni da bi vam na stazi bilo udobno.

THE RATIO™ je kaciga koja ima sve detalje koji se mogu naći na premium modelima, ali po povoljnoj ceni. Ispod dopadljive siluete naćićete mogućnost podešavanja koji pruža IN FORM FIT sistem i Termostat Control podešavanje ventilacije. THE RATIO kaciga je kompatibilna sa audio sistemom Outdoor Tech-a tako da možete da slušate vašu omiljenu muziku na planini.

VENTILACIJA

THERMOSTAT CONTROL™ je podesivi sistem ventilacije koja omogućava da po vašim potrebama momentalno podesite protok vazduha jednostavnim malim kontrolnim dugmetom koje se nalazi na spoljašnjoj strani kacige. Jedan od najbržih, najjednostavnijih i najefikasnijih sistema podešavanja koji omogućava izuzetnu udobnost.

STACK VENT™ tehnologija

Je tehnologija razvijena na osnovu istraživanja koje je potvrdilo da većina toplog vazduha koje dovodi do magljenja ski naočara dolazi iz centralnog gornjeg ventilacionog otvora ski naočara. Dovođenje u ravan STACK VENT otvora na kacigama i gornjeg ventilacionog otvora na ski naočarama pomaže rešavanju ovog problema.

FIT SISTEM

THE IN FORM™ FIT sistem omogućava da brzo i lako podesite fit kacige po sopstvenim potrebama  čak i kad nosite rukavice. Dugme koje je ergonomski konstruisano i nalazi se na bazi kacige daje mogućnost podešavanja za čak 6 cm i time znatno poboljšava stabilnost.       

VERTICAL TUNING

Mogućnost vertikalnog podešavanja daje opciju nošenja različitih ski naočara na glavama različitog oblika i time smanji ili eliminiše razmak koji se javlja između ski naočara i kacige.

HARD SHELL konstrukcija

Daje proizvode odlične konstrukcije po povoljnim cenama. Snažan spoljašnji omotač je izliven i postavljen na EPS lajner od penastog materijala.

SEAMLESS COMPATIBILITY

Za optimalno funkcionisanje ski naočara i kacige GIRO proizvodi su dizajnirani da budu komplet omogućavajući da razmak između kacige i ski naočara bude izuzetno mali što daje odličan fit, praktičnost i udobnost.

TEŽINA

590 g (veličina M)

Više informacija
BojaZelena
PolUnisex
UzrastSenior
Sirovinski sastavabs plastika
SezonaJesen - Zima
BrendGiro
NamjenaSkijanje

ROK ISPORUKE

Nakon što potvrdite kupovinu, Vaša porudžbina ulazi u fazu obrade, tokom koje se utvrđuje da li je poručena roba dostupna. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.
Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 30 €, isporuka je besplatna.

Cijena isporuke za pošiljke čija je vrijednost ispod 30 € iznose 3 €.