Salomon X Ultra 4 GTX cipele

Nije na stanju
Samo %1 je preostalo
Šifra artikla
413853

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 30 €.

Salomon X Ultra 4 GTX je idealna za brzo planinarenje po različitim terenima i druge outdoor aktivnosti. Sa X Ultra 4, osetićete stabilnost i zaštitu vaše patike za planinarenje uz udobnost patike za trčanje. Nova X Ultra 4 GTX ima poboljšani Contagrip đon sa klinovima dubokim 5 mm što čini savršenu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti na svim vrstama tehničkih terena. Advanced Chassis konstrukcija između spoljašnjeg i srednjeg dela stopala, povećava kontrolu pokreta, pruža stabilnost i zaštitu na neravnom terenu. Da bi se izbegla nelagodnost u kontaktu sa kamenjem i drugim faktorima, deo prstiju je okružen zaštitnom gumom.  X Ultra 4 GTX ima SensyFit tehnologiju, koja potpuno drži stopalo na mestu tokom kretanja. Pruža odličnu podršku i stabilnost stopala čak i na veoma neravnom terenu. Kao i većina Solomon modela i ovaj ima Quicklace sistem vezivanja. Veliku udobnost omogućava dizajn bez šavova oko zgloba. Patika je okružena kožom zaštićenom poliuretanom i čvrstom mrežicom koja sprečava neželjeno prodiranje u unutrašnjost. 

Poboljšan Contagrip® đon je savršena kombinacija prianjanja i izdržljivosti na svim površinama, jer njegov sastav omogućava optimalno prianjanje i fleksibilnost kako pri usponu tako i pri spuštanju. 

Gore-tex membrana vodi računa o uvek suvim stopalima, jer ne propušta vodu, a istovremeno oslobađa vlagu iz patike. Tehnologija GORE-TEX omogućava stopalu da ostane suvo u svim vremenskim uslovima, dok istovremeno omogućava prozračnost. Membrana tako ispušta vlagu, dok voda spolja ne može da prođe kroz membranu.

 Tehničke karakteristike :

SensiFit™ tehnologija omogućava savršeno prianjanje stopalu

Jednostavan Quicklace® sistem vezivanja i tkzv ’’lace pocket’’ odnosno džep za skladištenje pertli

OrthoLite® unutrašnji uložak

Advanced Chassis konstrukcija omogućava stabilnost i zaštitu na neravnom terenu

Gumeni deo za zaštitu prstiju (protective cap)

Unapređeni Contagrip đon je savršena kombinacija prianjanja i izdržljivosti na svim površinama, jer njegov sastav omogućava optimalno prianjanje i fleksibilnost i pri usponima i na spustovima

EVA pena

Džep za pertle

Pad peta prsti : 11mm

Visina đona na peti (mm) : 31.5mm

Visina đona na prstima (mm) : 20.5mm

Težina : 390g

Membrana: GORE-TEX®

Više informacija
BojaMulticolor
PolMuški
UzrastSenior
Sirovinski sastavpoliestar, poliestar, guma
SezonaProljeće - Ljeto
BrendSalomon
NamjenaOutdoor

ROK ISPORUKE

Nakon što potvrdite kupovinu, Vaša porudžbina ulazi u fazu obrade, tokom koje se utvrđuje da li je poručena roba dostupna. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.
Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 30 €, isporuka je besplatna.

Cijena isporuke za pošiljke čija je vrijednost ispod 30 € iznose 3 €.