Facebook Pixel

ZAMJENA ARTIKLA

Rok za zamjenu

Zamjenu artikla možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka prelaska artikla u Vaše vlasništvo.

 

Zamjena

U slučaju da ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, zamjenu ovog artikla možete izvršiti o našem trošku.
Uslov da ostvarite zamjenu artikla o našem trošku, je da nam artikal vratite isključivo Pošta Crne Gore kurirskom službom, i da im obavezno napomenete, da se šalje O TROŠKU BSS d.o.o. - PREKO UGOVORA.
U slučaju da nam artikal pošaljete nekom drugom kurirskom službom, pošiljka neće biti primljena, već će Vam biti vraćena, i u tom slučaju sve troškove slanja i povrata ide na Vaš trošak.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa, sa naznakom problema koji je nastao, uz račun, odnosno dokaz o kupovini.

Potrošač nema pravo na zamjenu artikla ako je u pitanju zapečaćena roba koja se ne može vratiti zbog zaštite zdravlja ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke. Dakle, u slučaju da je proizvod otpakovan pretpostavlja se da je isti korišćen, zbog čega potrošač nema pravo da odustane od ugovora, ili izvrši zamjenu, ako je reč o donjem vešu, kupaćim gaćama, kupaćim kostimima, čarapama.

Artikal ne možete samoinicijativno mjenjati u nekom od naših maloprodajnih objekata.

Artikal nije moguće mjenjati ukoliko je nošen – što se može utvrditi ekspertizom.

 

Zamjena artikla za drugi

Uslov da izvršite zamjenu artikla je da cjena zamjenskog artikla bude ista ili veća od cjene artikla koji želite da zamjenite.
Da biste realizovali zamjenu, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme, preko email-a me.info@beosport.com ili preko telefona: +382 20 690270.

U ovom slučaju, artikal nam možete poslati bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa, uz račun, odnosno dokaz o kupovini.
Dostava zamjenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

 

Zamjena za drugu veličinu

Ukoliko ste nakon prijema artikla utvrdili da Vam ne odgovara veličina, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt forme, preko email-a me.info@beosport.com ili preko telefona: +382 20 690270.
I u ovom slučaju, artikal nam možete poslati bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.
Artikal nam šaljete na adresu sa računa, uz račun, odnosno dokaz o kupovini.
Dostava zamjenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

NAPOMENA:
Predlažemo Vam da kada nam šaljete robu o Vašem trošku, bilo u cilju zamjene ili odustajanja od kupovine, robu šaljete preko Pošta Crne Gore kurirske službe, jer je Pošta Crne Gore naš poslovni partner.
U slučaju bilo kakvih sporova ili problema, mnogo nam je lakše da iste rješavamo sa svojim poslovnim partnerom, nego sa firmama koje to nijesu.
Naravno, na Vama ostaje izbor kurirske službe preko koje ćete nam poslati robu kada šaljete o svom trošku.

 

Rok za realizaciju zamjene

Rok za realizaciju zamjene artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahtjeva od strane kupca, a nakon prijema vraćenog artikla.

 

Troškovi isporuke

Troškove isporuke, prilikom zamjene artikla, snosi kupac, osim u slučaju kada je kupac dobio neispravan ili pogrešan artikal.

 

NAPOMENA:
Vašom potvrdom porudžbine, odnosno klikom na dugme PORUČITE - na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamjene artikla.