Sunvalley

Sunvalley

Sun Valley je jedan od prepoznatljivih ski brendova. Nastao je u Marseju, Francuskoj 1983. i do tada kompanija prati svoje ali i svetske smernice, razvijajući dvostruku dinamiku: kvalitetne i savremene proizvode. Osnova brenda jeste ski odeća, naročito ski jakne i ski pantalone, koje su prepoznatljive i po svom dizajnu i jakim bojama.

Brend se godinama razvijao i proširio svoj asortiman proizvoda pa u ponudi osim odeće za skijanje, plasirao je i svakodnevnu i surfersku odeću za muškarce i žene. Posebno priznanje brendu je saradnja sa poznatim svetskim sportistima iz raznih disciplina, osim francuske odbojkaške reprezentacije do skijaša olimpijaca koji su ponosno nosili odeću Sun Valley. Godine 2004. Sun Valley nastavlja svoj uspon i postaje zvanični partner francuskog skijaškog tima, što je donelo dodatan uspeh brendu i plasiralo ga na vrh ove discipline.

Nova kolekcija skijaške odeće, opremljena novim tehnološkim inovacijama, kao što je membrana, Gore-Tex®, revolucionarno utiče na tržište i otvara nove horizonte za Sun Valley. Učinak brenda se ogleda u njegovoj sposobnosti da dizajnira i nametne autentičan, inovativan i prepoznatljiv stil. Odatle potiče celokupni koncept odeće, koji brend razvija i danas.

5 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Sunvalley Flake pantaloneSunvalley Flake pantalone
  • 40%
  Sunvalley Flake pantalone
  Sniženje 131,40 € Redovna cena 219,00 €
 2. Sunvalley Kors jaknaSunvalley Kors jakna
  • 35%
  Sunvalley Kors jakna
  Sniženje 213,85 € Redovna cena 329,00 €
 3. Sunvalley Izeron pantaloneSunvalley Izeron pantalone
  • 35%
  Sunvalley Izeron pantalone
  Sniženje 129,35 € Redovna cena 199,00 €
 4. Sunvalley Kurrow jaknaSunvalley Kurrow jakna
  • 35%
  Sunvalley Kurrow jakna
  Sniženje 187,85 € Redovna cena 289,00 €
 5. Sunvalley Dobro jaknaSunvalley Dobro jakna
  • 45%
  Sunvalley Dobro jakna
  Sniženje 180,95 € Redovna cena 329,00 €

5 stavke

po stranici
Postavi rastući smer