ISPORUKA ROBE

Mjesto isporuke poručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Crne Gore.
Isporuku proizvoda poručenih na sajtu https://me.beosport.com vrši kurirska služba Pošta Crne Gore, na teritoriji Republike Crne Gore, radnim danima u periodu od 8 do 16 časova, na adresu primaoca pošiljke.

U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mjestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u više pošiljki.
Nakon obrade porudžbine, na vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.

 

Rok isporuke

Nakon što potvrdite kupovinu, Vaša porudžbina ulazi u fazu obrade, tokom koje se utvrđuje da li je poručena roba dostupna. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.
Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

Preuzimanje pošiljke od strane kupca

Kurirska služba Pošta Crne Gore isporučuje pošiljke u periodu od 8 do 16 časova. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broju telefona navedenom prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, kurir će Vas pozvati kako biste dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primjetite da je paket značajno oštećen i posumnjate da je i proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavjestite putem email-a na adresu me.info@beosport.com ili pozivom na broj +382 20 690 270.

 

Cijena isporuke

Za sve porudžbine čija je vrednost jednaka ili veća od 30 EUR, isporuka je besplatna.
Cena dostave za pošiljke čija je vrednost ispod 30 EUR iznosi 3 EUR.