Salomon

Salomon

Salomon je osnovan 1947. godine, u gradu Ansiju, u srcu francuskih Alpa, kolijevci modernog alpinizma. Posvećenost inovativnom dizajnu i strast prema planinskim sportovima u kompaniji Salomon, otvorili su put za stvaranje inovativnih i revolucionarnih proizvoda u svijetu skijanja, poput ski vezova, ski cipela (pancerica), kao i odjeće i obuće za alpsko i nordisko skjanje. Osim toga, Salomon je inovator u oblasti obuće, odjeće i opreme za snowboarding, avanturističke trke, planinarenje, pješačenje, trejl trčanje i mnoge druge sportove.

Kroz dizajn usmjeren na postizanje vrhunskih performansi, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvarajući nove ideje u djelo i proširujući granice mogućeg. Salomonova baština, kultura i posvećenost povezane su jednostavnom idejom: najbolji planinari na svijetu stvaraju najbolje planinske proizvode na svijetu. 

Danas, Salomon oprema za skijanje, planinarenje, trčanje, kao i ostali proizvodi prodaju se u preko 160 zemalja, a brend je prepoznat globalna ikona.

Salomon je dio Amer Sports grupe. Svjetski lider u proizvodnji sportske opreme, grupacija Amer Sports, obuhvata i Atomic, Wilson i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.

Kupuj po
Opcije kupovine

4 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Salomon pertleSalomon pertle
  • 30%
  Salomon pertle
  Sniženje 5,60 € Redovna cena 8,00 €
 2. Salomon pertleSalomon pertle
  • 30%
  Salomon pertle
  Sniženje 5,60 € Redovna cena 8,00 €
 3. Salomon Quicklace Kit Pertle pertleSalomon Quicklace Kit Pertle pertle
  • 20%
  Salomon Quicklace Kit Pertle pertle
  Posebna cena 6,40 € Redovna cena 8,00 €
 4. Salomon Quicklace Pertle pertleSalomon Quicklace Pertle pertle
  • 30%
  Salomon Quicklace Pertle pertle
  Posebna cena 5,88 € Redovna cena 8,40 €

4 stavke

po stranici
Postavi rastući smer