Volcom

Volcom

Volcom kompanija osnovana je 1991. godine. Potekla je od ideje dva bliska prijatelja, Ričarda Volkota i Takera Hola. Te godine obojica su se upustila u putovanje koje im je promenilo život.

Baš tu, na stazama skijališta u Tahou nastaju prvi koraci danas velikog brenda snowboard i skateboard opreme. Ovaj vrlo nenadan i iznenađujuć početak nakon nekoliko godina napornog rada rezultirao je uspešnim, kontinuiranim širenjem prodajnih mesta u svim delovima sveta. Iako je inicijalno osnovan kao snowboard brend, Volcom je tokom narednih godina značajno proširio asortiman svojih proizvoda.

Danas važi za jedan od američkih brendova koji na najbolji način dočarava sportsko - urbani stil oblačenja. Volcom-ov prepoznatljiv modni pravac inspirisan je duhom i energijom koju u sebi nose snowboarding, skateboarding i surfovanje. Karakteriše ih vrlo originalan dizajn koji varira u dezenima, printovima i bojama. Za letnju kolekciju su prepoznatljive vedre boje i upečatljiv dezen što se i zaključuje samim pogledom na šorceve, majice, košulje i kupaće kostime. Pored neosporne originalnosti, njihovi proizvodi uneće i određenu dozu smelosti u vaš izgled. Ovaj američki brend poznat je po izradi odeće od materijala najvišeg kvaliteta.

Kupuj po
Opcije kupovine

4 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Volcom Frickin Modern Stret pantaloneVolcom Frickin Modern Stret pantalone
  • 60%
  Volcom Frickin Modern Stret pantalone
  Sniženje 30,00 € Redovna cena 75,00 €
 2. Volcom Frickin Modern Stret pantaloneVolcom Frickin Modern Stret pantalone
  • 50%
  Volcom Frickin Modern Stret pantalone
  Sniženje 37,50 € Redovna cena 75,00 €
 3. Volcom Swift Bib Overall pantaloneVolcom Swift Bib Overall pantalone
  • 30%
  Volcom Swift Bib Overall pantalone
  Sniženje 153,30 € Redovna cena 219,00 €
 4. Volcom Battle Stretch Hr pantaloneVolcom Battle Stretch Hr pantalone
  • 30%
  Volcom Battle Stretch Hr pantalone
  Sniženje 139,30 € Redovna cena 199,00 €

4 stavke

po stranici
Postavi rastući smer