NAJČEŠĆA PITANJA

Da li mogu da poručim robu preko telefona?

Poručivanje robe se vrši isključivo putem sajta (nije moguće putem telefona, email-a ili društvenih mreža). Više informacija o poručivanju putem sajta možete pronaći na stranici "Kako kupiti".

Kako da znam da sam uspješno poručio/la artikal putem sajta?

Kada izvršite uspješnu kupovinu putem našeg sajta prikazaće Vam se stranica sa brojem porudžbine i porukom da ste uspješno poručili. Takođe dobićete mail sa svim podacima o Vašoj porudžbini.

Kako da platim poručeni proizvod?

Plaćanje poručene robe preko sajta vrši se pouzećem, prilikom preuzimanja robe, isključivo u gotovini.

Da li je moguće plaćanje na rate?

Plaćanje na rate je moguće samo u prodavnicama ukoliko posjedujete platnu karticu koja ima tu mogućnost.

Da li plaćam troškove isporuke i koliko iznose?

Ukoliko vrijednost Vaše porudžbine iznosi preko 30 EUR, isporuka je besplatna. Ukoliko su ispod navedene sume, troškove poštarine snosi kupac i oni iznose 3 EUR.

Da li postoji mogućnost zamjene?

Prilikom online kupovine u slučaju da Vam je poručeni artikal neodgovarajući, moguća je zamjena za drugu veličinu ukoliko je imamo na stanju ili za neki drugi artikal iz našeg asortimana. Ukoliko Vam je stigla veličina koju ste poručili a mijenjate ili vraćate artikal, troškove povraćaja snosite Vi. Ukoliko Vam je stigla pogrešna veličina ili pogrešan artikal našom greškom, troškove povraćaja snosi Beosport. Više informacija o zamjeni kupljenog proizvoda možete pronaći na stranici "Zamjena artikla"

Da li isporučujete robu van granica Crne Gore?

U ovom trenutku ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Crne Gore.

U kojim veličinama je dostupan artikal?

Sve dostupne veličine su prikazane na našem sajtu. Ukoliko veličina nije prikazana znači da se rasprodala i da nije dostupna ni u našim prodavnicama.

Kako da znam koja veličina mi odgovara?

Kako bi detaljnije utvrdili koja Vam je veličina potrebna, na našem sajtu iznad prikazanih dostupnih brojeva nalazi se link "odredi veličinu" gde možete pogledati veličine izražene u cm.

Da li su iste cijene na sajtu i u prodavnicama?

Cijena na našem sajtu i u maloprodajama su iste, osim u slučaju kada je u toku neka akcija koja važi u maloprodajama, a ne i na sajtu ili obrnuto.

Gdje se nalaze naše prodavnice?

Spisak i lokacije svih naših prodavnica možete pogledati na linku