Dickies

Dickies

Kompanija je nastala 1922. godine u malom gradu u Teksasu, SAD, gdje je proizvođač radnih kombinezona počeo napredovati. Rast Dickies-a (skraćenica od imena "Williamson-Dickie Manufacturing Company") je jednostavno bio rezultat izrade udobne, izdržljive i pristupačne odjeće.

Brend je 50-tih proširio svoje prisustvo na evropskom tržištu, a Dickies UK je osnovan 1989. godine, gdje i danas ostaje vodeći proizvođač radne odjeće u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Slično kao i druga radna odjeća, Dickies je doživeo prelazak iz svog prvobitnog okruženja i postao modni trend među mladima. Posebno su skate-boarderi oduševljeni Dickies pantalonama, koje se smatraju gotovo neuništivim što je brendu donijelo dodatnu popularnost i kultni status.

Prateći današnje trendove, Dickies je prilagodio svoju poznatu kolekciju savremenom stilu dok i dalje proširuje asortiman radne odjeće i odjeće za svakodnevno nošenje. Proizvodi, iako imaju izgled ulične mode, izrađeni su od izdržljivih materijala bez kompromisa po pitanju sigurnosti. Ako tražite odnos vrednosti i kvaliteta, dugotrajnost i klasičan stil, pogledajte našu ponudu Dickies jakni, majica, kariranih košulja, pantalona i kačketa.

Kupuj po
Opcije kupovine

5 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Dickies Millersburg duksDickies Millersburg duks
  • 40%
  Dickies Millersburg duks
  Sniženje 39,00 € Redovna cena 65,00 €
 2. Dickies Oakport duksDickies Oakport duks
  • 45%
  Dickies Oakport duks
  Sniženje 35,75 € Redovna cena 65,00 €
 3. Dickies Icon duksDickies Icon duks
  • 45%
  Dickies Icon duks
  Sniženje 37,95 € Redovna cena 69,00 €
 4. Dickies Oakport duksDickies Oakport duks
  • 30%
  Dickies Oakport duks
  Sniženje 45,50 € Redovna cena 65,00 €
 5. Dickies Hays duksDickies Hays duks
  • 35%
  Dickies Hays duks
  Sniženje 57,85 € Redovna cena 89,00 €

5 stavke

po stranici
Postavi rastući smer