Dickies

Dickies

Kompanija je nastala 1922. godine u malom gradu u Teksasu, SAD, gdje je proizvođač radnih kombinezona počeo napredovati. Rast Dickies-a (skraćenica od imena "Williamson-Dickie Manufacturing Company") je jednostavno bio rezultat izrade udobne, izdržljive i pristupačne odjeće.

Brend je 50-tih proširio svoje prisustvo na evropskom tržištu, a Dickies UK je osnovan 1989. godine, gdje i danas ostaje vodeći proizvođač radne odjeće u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Slično kao i druga radna odjeća, Dickies je doživeo prelazak iz svog prvobitnog okruženja i postao modni trend među mladima. Posebno su skate-boarderi oduševljeni Dickies pantalonama, koje se smatraju gotovo neuništivim što je brendu donijelo dodatnu popularnost i kultni status.

Prateći današnje trendove, Dickies je prilagodio svoju poznatu kolekciju savremenom stilu dok i dalje proširuje asortiman radne odjeće i odjeće za svakodnevno nošenje. Proizvodi, iako imaju izgled ulične mode, izrađeni su od izdržljivih materijala bez kompromisa po pitanju sigurnosti. Ako tražite odnos vrednosti i kvaliteta, dugotrajnost i klasičan stil, pogledajte našu ponudu Dickies jakni, majica, kariranih košulja, pantalona i kačketa.

Kupuj po
Opcije kupovine

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. Dickies Duck Canvas torbicaDickies Duck Canvas torbica
  • 25%
  Dickies Duck Canvas torbica
  Posebna cena 29,25 € Redovna cena 39,00 €
 2. Dickies Icon torbaDickies Icon torba
  • 25%
  Dickies Icon torba
  Posebna cena 14,25 € Redovna cena 19,00 €
 3. Dickies Icon Tote torbaDickies Icon Tote torba
  • 25%
  Dickies Icon Tote torba
  Posebna cena 14,25 € Redovna cena 19,00 €

3 stavke

po stranici
Postavi rastući smer