G-Star Raw

G-Star Raw

G-Star Raw je holandska dizajnerska kuća, koja je osnovana u Amsterdamu 1989. godine. G-Star je inspirisan retro vojničkom opremom iz raznih dijelova svijeta. Od nastanka Brenda 1989. godine, filozofija G-Stara je uvek bila - Samo proizvod. Ovakav pristup bez kompromisa je doveo do toga da G-Star bude pionir u mnogim stvarima - spojio je visok nivo umijeća šivenja sa uličnim stilom odijevanja od koga je nastao novi sektor džinsa; pozicionirao je sirov, netretirani teksas kao materijal koji je nosiv, kroz prihvatanje arhitekturalnih i 3-D razmišljanja u modnoj industriji uspio je da izgradi prepoznatljivu siluetu (kroj) svojih farmerki.

G-Star promoviše ljepotu teksasa kroz stvaranje tretmana i izbjeljivanja koji ističu njegove jedinstvene karakteristike i kvalitete. Sofisticirana paleta pranja (boja) predstavlja cijelu životnu priču, od sirovog, neispranog teksasa kroz jak indigo teksas do tako izbijeljenog i tretiranog da se dodavanjem tih nijansi postiže jedinstvenost i originalnost odijevanja koje ima "duh". Iako je G-Star uvijek bila kompanija koja je orijentisana samo na jeans, vremenom su shvatili značaj i ostalih dijelova odjeće koje će u kombinaciji sa džinsom upotpuniti izgled i prikazati ga u novom svijetlu. S'toga se danas kao najprodavaniji proizvod izdvajaju G-Star farmerke. Osim farmerica, prepoznatljivi su i po modernim militari pantalonama sa džepovima, majicama i drugim odjevnim komadima.

"Correct Line" kolekcija pravi balans između sirove upadljivosti ulične mode i sofistirano skrojene linije koja naglašava proporcije, umijeće šivenja i detalje. Rezultat je garderoba za svaki dan i svaku priliku koja ima moderan kroj, luksuzni materijal koji je zajednički za širok spektar jakni, majica, pletiva, haljina i suknji. G-Star je prepoznao značaj očuvanja životne sredine i smanjio je upotrebu pamuka koji se inače koristi u tekstilnoj industriji. Danas je i te kako prepoznatljiv G-Star jeans i njegov kvalitet.

"The Raw" održivi program koristi organski pamuk, koji ima smanjen nivo veštačkih dodataka, kao osnovu za širok asortiman proizvoda koji će doprinijeti održivoj budućnosti bez ustupaka u kvalitetu, komforu i dizajnu. Posle više od 20 godina poslovanja i uvođenja inovacija, G-Star kompanija nastavlja da pomijera granice, izazivajući svoje dizajnere da istražuju nove materijale, stilove i krojeve, ali uvek držeći na umu, "samo proizvod".

Kupuj po
Opcije kupovine

6 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. G-Star Raw Mosa šorcG-Star Raw Mosa šorc
  • 15%
  G-Star Raw Mosa šorc
  Sniženje 84,15 € Redovna cena 99,00 €
 2. G-Star Raw Rovic zip relaxed 1\2 šorcG-Star Raw Rovic zip relaxed 1\2 šorc
  • 25%
  G-Star Raw Rovic zip relaxed 1\2 šorc
  Sniženje 81,75 € Redovna cena 109,00 €
 3. G-Star Raw 3301 Slim šorcG-Star Raw 3301 Slim šorc
  • 10%
  G-Star Raw 3301 Slim šorc
  Sniženje 80,10 € Redovna cena 89,00 €
 4. G-Star Raw Rovic Zip Relaxed 1\2 šorcG-Star Raw Rovic Zip Relaxed 1\2 šorc
  • 20%
  G-Star Raw Rovic Zip Relaxed 1\2 šorc
  Sniženje 79,20 € Redovna cena 99,00 €
 5. G-Star Raw Rovic Zip Relaxed 1/2 šorcG-Star Raw Rovic Zip Relaxed 1/2 šorc
  • 20%
  G-Star Raw Rovic Zip Relaxed 1/2 šorc
  Sniženje 79,20 € Redovna cena 99,00 €
 6. G-Star Raw Dirik Jellyfish šorcG-Star Raw Dirik Jellyfish šorc
  • 30%
  G-Star Raw Dirik Jellyfish šorc
  Sniženje 48,30 € Redovna cena 69,00 €

6 stavke

po stranici
Postavi rastući smer