G-Star Raw

G-Star Raw

G-Star Raw je holandska dizajnerska kuća, koja je osnovana u Amsterdamu 1989. godine. G-Star je inspirisan retro vojničkom opremom iz raznih dijelova svijeta. Od nastanka Brenda 1989. godine, filozofija G-Stara je uvek bila - Samo proizvod. Ovakav pristup bez kompromisa je doveo do toga da G-Star bude pionir u mnogim stvarima - spojio je visok nivo umijeća šivenja sa uličnim stilom odijevanja od koga je nastao novi sektor džinsa; pozicionirao je sirov, netretirani teksas kao materijal koji je nosiv, kroz prihvatanje arhitekturalnih i 3-D razmišljanja u modnoj industriji uspio je da izgradi prepoznatljivu siluetu (kroj) svojih farmerki.

G-Star promoviše ljepotu teksasa kroz stvaranje tretmana i izbjeljivanja koji ističu njegove jedinstvene karakteristike i kvalitete. Sofisticirana paleta pranja (boja) predstavlja cijelu životnu priču, od sirovog, neispranog teksasa kroz jak indigo teksas do tako izbijeljenog i tretiranog da se dodavanjem tih nijansi postiže jedinstvenost i originalnost odijevanja koje ima "duh". Iako je G-Star uvijek bila kompanija koja je orijentisana samo na jeans, vremenom su shvatili značaj i ostalih dijelova odjeće koje će u kombinaciji sa džinsom upotpuniti izgled i prikazati ga u novom svijetlu. S'toga se danas kao najprodavaniji proizvod izdvajaju G-Star farmerke. Osim farmerica, prepoznatljivi su i po modernim militari pantalonama sa džepovima, majicama i drugim odjevnim komadima.

"Correct Line" kolekcija pravi balans između sirove upadljivosti ulične mode i sofistirano skrojene linije koja naglašava proporcije, umijeće šivenja i detalje. Rezultat je garderoba za svaki dan i svaku priliku koja ima moderan kroj, luksuzni materijal koji je zajednički za širok spektar jakni, majica, pletiva, haljina i suknji. G-Star je prepoznao značaj očuvanja životne sredine i smanjio je upotrebu pamuka koji se inače koristi u tekstilnoj industriji. Danas je i te kako prepoznatljiv G-Star jeans i njegov kvalitet.

"The Raw" održivi program koristi organski pamuk, koji ima smanjen nivo veštačkih dodataka, kao osnovu za širok asortiman proizvoda koji će doprinijeti održivoj budućnosti bez ustupaka u kvalitetu, komforu i dizajnu. Posle više od 20 godina poslovanja i uvođenja inovacija, G-Star kompanija nastavlja da pomijera granice, izazivajući svoje dizajnere da istražuju nove materijale, stilove i krojeve, ali uvek držeći na umu, "samo proizvod".

Kupuj po
Opcije kupovine

7 stavke

po stranici
Postavi rastući smer
 1. G-Star Raw Rovic trenerkaG-Star Raw Rovic trenerka
  • 30%
  G-Star Raw Rovic trenerka
  Sniženje 83,30 € Redovna cena 119,00 €
 2. G-Star Raw Motion slim trenerkaG-Star Raw Motion slim trenerka
  • 45%
  G-Star Raw Motion slim trenerka
  Sniženje 48,95 € Redovna cena 89,00 €
 3. G-Star Raw Cargo trenerkaG-Star Raw Cargo trenerka
  • 30%
  G-Star Raw Cargo trenerka
  Sniženje 90,30 € Redovna cena 129,00 €
 4. G-Star Raw Stray track trenerkaG-Star Raw Stray track trenerka
  • 30%
  G-Star Raw Stray track trenerka
  Sniženje 76,30 € Redovna cena 109,00 €
 5. G-Star Raw Cargo Pkt Sw trenerkaG-Star Raw Cargo Pkt Sw trenerka
  • 30%
  G-Star Raw Cargo Pkt Sw trenerka
  Sniženje 90,30 € Redovna cena 129,00 €
 6. G-Star Raw Core Tapered Sw trenerkaG-Star Raw Core Tapered Sw trenerka
  • 40%
  G-Star Raw Core Tapered Sw trenerka
  Sniženje 59,40 € Redovna cena 99,00 €
 7. G-Star Raw Premium Core Type trenerkaG-Star Raw Premium Core Type trenerka
  • 40%
  G-Star Raw Premium Core Type trenerka
  Sniženje 47,40 € Redovna cena 79,00 €

7 stavke

po stranici
Postavi rastući smer