Wilson Clash 98 16x19 reket

Nije na stanju
Samo %1 je preostalo
Šifra artikla
WR008611U

Pronađite u prodavnicama

Molimo izaberite opcije proizvoda kako biste mogli da proverite dostupnost u radnjama.
Tražim ...
Trenutno nismo u mogućnosti da pronađemo željeni proizvod. Molimo pokušajte ponovo. Hvala na poverenju i izvinite zbog neprijatnosti.

 Besplatna isporuka za porudžbine preko 30 €.

Reket se isporučuje bez žica.

Reket sa najmanjom glavom u Clash franchise-i daje puno samopouzdanja i kontrole. 98 sq glava daje lasersku preciznost za igrače koji stalno pogađaju sweet spot, dok balans glave smanjuje opterećenje pri udarcu i daje kontrolu. Uz pomoć carbon mapping konstrukcije, 3D Bending tehnologija daje ramu dodatne uglove savijanja čineći ga izuzetno fleksibilnim reketima koji ne samo da omogućava laku igru modernim stilom udarca za bolji ball pocketing i vreme zadržavanja loptice već i zadržava superiornu stabilnost zahvaljujući jedinstvenoj konstrukciji rama. Dajući performanse koje su obećane Clash 98 stvara igrčko iskustvo kao ni jedno pre.
Više informacija
BojaMulticolor
PolUnisex
UzrastSenior
SezonaJesen - Zima
BrendWilson
NamjenaTenis

ROK ISPORUKE

Nakon što potvrdite kupovinu, Vaša porudžbina ulazi u fazu obrade, tokom koje se utvrđuje da li je poručena roba dostupna. Nakon obrade porudžbine, na Vašu email adresu stići će obavještenje o statusu porudžbine.
Okvirni rok isporuke je do 7 radnih dana.
Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.
Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

 

CIJENA ISPORUKE

Za sve porudžbine čija je vrijednost jednaka ili je veća od 30 €, isporuka je besplatna.

Cijena isporuke za pošiljke čija je vrijednost ispod 30 € iznose 3 €.