Kompleta ponuda ski i snowboard opreme

Bilo da volite brzinu, tražite nove pejzaže ili jednostavno volite da skijate odnosno bordujete od jutra do mraka, imamo svu opremu, odjeću, zaštitu i još mnogo toga za nevjerovatan dan.

Ski oprema i dodaci

Pronađite odgovarajuću ski opremu koja će vas pratiti na svim terenima i u svim uslovima. Budite spremni za avanturu.

Odjeća za skijanje

Kompletan izbor ski odjeće koja je prilaođena svim uslovima. Kombinacija udobnosti i pouzdanosti obezbjeđuje da bezbrižno započnete skijanje.

Oprema za bordere

Istražujte i krstarite kroz naš potpuni asortiman opreme za snoubordere. Učinite cijelu planinu vašim igralištem uz najbolji izbor najboljih snouborda daski, vezova, naočara, kaciga i još mnogo toga što odgovara stilu svakog bordera.

Šta je Boot Fitting?

Memory Fit i Custom Shell tehnologije

Boot Fitting je proces u kojem se pancerice, odnosno ski cipele prilagođavaju obliku i osobenostima vašeg stopala i potkoljenice. Pancerice ili snowboard čizme su najvažni dio ski opreme. Bez odgovarajućeg osjećaja ili “fit-a” u pancericama, vaša stopala će biti u grču, umorna, hladna, povrijeđena i osjećaćete neželjenu labavost u pancericama.

Šta još treba da znate prije odlaska na skijanje?

Tehnologije sa kojim ste sigurni

GORE-TEX tehnologija

GORE-TEX membrana je jedan od proizvoda kompanije GORE koji je dizajniran da omogući superiorne performanse u različitim oblicima primjene. GORE-TEX proizvodi omogućavaju trostruku zaštitu i štite od vremenskih uslova omogućavajući odličan komfor dajući proizvodima: vodootpornost, vetronepropusnost i paropropusnost.

Memori Fit tehnologija pamti oblik vašeg stopala. Novo i ekskluzivno svojstvo za sve Atomic Redster i Hawk ski cipele.

Custom Shell tehnologija integriše kaprolen u konstrukciju školjke, koja kada se zagrije, omogućava prilagođavanje u zoni prednjeg stopala, skočnog zgloba i pete.

BOA je pametan i patentiran sistem vezivanja za obuvanje ili izuvanje vaših zaštitnih cipela ili čizama.

Maksimalna sigurnost i izuzetan komfor. Omogućava navlačenje i skidanje kaiševa brže i udobnije nego ikada ranije.